Soms zit ik wel eens met de handen in het haar omdat ik dagelijks wel een aantal hypes, clichés, … moet aanhoren waarvan ik denk, oh nee…

Onlangs hoorde ik op de radio dat je van spuitwater dik wordt, maar ook zaken zoals eet niet te veel wortelen, bananen, eet koolhydraatarm, … zijn geen onbekenden. Maar gaan we hier niet allemaal wat te ver in en als je alles zou moeten geloven, dan schiet er niet veel meer over van ons ‘dit mag nog’ lijstje.

Er is maar 1 geheim met gezonde voeding en dat is: alles kan, maar met mate. Snoep je of zondig je eens met mate, dan kan dit geen kwaad. Maar eet je natuurlijk dagelijks een zak chips op, dan vrees ik dat het gewicht moeilijk onder controle kan worden gehouden.

Neem dus alles met een korrel zout en probeer vooral jezelf goed te voelen in de gezonde keuzes die je maakt. Uiteindelijk doe je het voor jezelf en voor niemand anders want je hoeft alleen jezelf iets te bewijzen.

Hypes

Hypes

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
You need to agree with the terms to proceed

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu